INIA » Personal » Ana Maria Sandoval Valenzuela

Personal

Ana Maria Sandoval Valenzuela

Cargo Investigador(a) – Carillanca
Título(s) Ingeniero en Alimentos
Teléfono (45) 2 297100
Email @

Publicaciones

  1. Leeanny Caipo 1, Ana Sandoval, Betsabet Sepúlveda, Edwar Fuentes, Rodrigo Valenzuela, Adam H. Metherel, and Nalda Romero. Effect of Storage Conditions on the Quality of Arbequina Extra Virgin Olive Oil and the Impact on the Composition of Flavor-Related Compounds (Phenols and Volatiles). Link paper revista foods: https://www.mdpi.com/2304-8158/10/9/2161 Link descarga paper pdf: https://www.mdpi.com/2304-8158/10/9/2161/pdf DOI: https://doi.org/10.3390/foods10092161
  2. Sandoval, A., Moore, F., Vera, L., Fulle, R., Zúñiga, J., Morales, A., Ungerfeld E. 2021. HARINAS NO CONVENCIONALES: HARINA DE ARVEJA, INGREDIENTE CON POTENCIAL USO EN LA INDUSTRIA DE ALIMENTOS. XXIII Congreso Chileno de Ciencia y Tecnología en Alimentos SOCHITAL, Universidad de Chile, Chile, e-Poster, Congreso virtual 20, 21 y 22 Octubre, 2021.

Desarrollo Tecnológico

  1. 01/01/1970 -
  2. 01/01/1970 -